Reportage onsdagsgolf SV 21 oktober 2015

Denna gång var vi 24 spelare, vilket gavs oss möjligheten att gå ut 6 4-bollar. Angelica och Anders samt Per och Kerstin Borg är åter till Cypern och deltog med stor iver. Ett par sena ändringar stökade till lite i startlistan, men allt löste sig.

Vi spelade Vals 1-2-3, med spel från Vit (herrar), Blått (damer) var tredje hål. Det försvårade spelet, som avsikten var, en aning.

Bästa lag blev Bengt O, Helge G (gäst Odd Arvid), Bodil och Kerstin B med 87 poäng. Tvåa lag Hans W, Odd Arvid, Lars P, och Anngret med 82 poäng.

Rackarns bra vinnarscore, man bugar och bockar.

Nästa onsdag deltar en del Svenskar i Nordic Event, en match mellan svenskar och britter fråmst spelande på Minthis Hills. M a o vi blir något färre c:a 16 st.

Vi har starttider från kl 8.30.

23 okt 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery