Reportage onsdagsgolf SV 20 april 2016

 

Värmen har kommit på allvar till Cypern och så gott som alla var riktigt trötta efter golfrundan, hur skall de bli framöver?

Nåja, denna gång spelade vi Vals 1-2-3 score att räkna, som omväxling. Det var två bollar som var klart bättre än övriga.

Bäst blev lag Yvonne, Anders F och Per B med 78 poäng (rätt hyfsat), men tvåan var inte så långt efter lag Odd Arvid, Lars P, Maina och Christer med goda 75 poäng.

Nästa gång har vi tider från kl. 8.30.

Hör av er om ni inte kan spela.

/Hans W

 

22 apr 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery