Reportage onsdagsgolf SV 2 december 2015

Det lackar mot Jul! Och fler och fler svenskar vänder åter till Sverige för att fira jul och nyår i regn och snöblask. Här är vädret fortfarande oföskämt bra. vi Skandinaver gillar ju dagstemperaturer runt 22-24 grader. 

Nåväl vad jag ville komma till är att antalet spelare se ut att minska hela tiden ju närmare jul vi kommer, men fortfarande ett gott antal spelare 17 st deltog. Vi spelade Texsas Scramble igen, vilket funkar bra när man har spelare med ett brett spectrum av hcp. Lag Brenda drorg vinstlotten denna gång, vann på slagräkning mot lag Keith, klart en eagle på sista hållet hjälpte till.

Vinnare lag Brenda, Hans B, Lars P och Marianne med 61,5 och 2:a lag Keith, Maina, Kerstin B och Rigmor med samma 61.5. Klart 4-bollar har en liten fördel!

Nästa onsdag startar vi vid samma tid kl 9.00.

Hans W

 

 

 

 

4 dec 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery