Reportage onsdagsgolf SV 18 november 2015

Fin bana, fint väder, låg vind och 27 deltagre, vad mera kan man begära. Den här hösten har vädret, så här långt, varit gudomeligt. Vi spelade vår vanliga Texas Scramble och som vanligt var det resultatmässigt väldigt tight mellan lagen. 

Lag Olle, Yvonne, Hallbjörg och Hans B vann på goda 60.9. Två blev lag Bengt, Per B, Angelica och Rigmor med 61.8.   

Vi hade denna gång besök av Adam (Son till Claes) samt 2 gamla ansikten kunde igenkännas, Olle Haglund och Arne Settergren. Kul att ha de med igen. Olle hade verkligen konserverat formen sen sist, spelade bra som vanligt.

Mats och Yvonne deltog för sista gången denna säsong och tackade för sig och alla fina golfrunder de spelat tillsammans oss i gruppen. Välkommen åter till våren.

Nästa gång har vi speltider från kl 8.20.

Hans W

 

19 nov 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery