Reportage onsdagsgolf SV 18 maj 2016

 

Åter en fin golfdag på Secret Valley, värmen smyger på och banskötarna jobbade intensivt för att förbereda banan inför Cyprus Open, "which means" lite snabbare greener. Bra för vissa, lite knepigare för andra. Med andra ord inget att skylla på denna gång. Vi bjöd in Coral och Neil Scott (nya medlemmar Secret Valley) att spela med oss denna gång, att prova på och se om vi trivs med varandra. Hans W trivdes med Carol (som spelade bra) och lottades i hans lag tillsammans med Maina. 

Surprice, surprice vann Hans W´s lag med scoret 58,2, tvåa blev lag Graham, Marianne, Kerstin B och Rigmor med nästan lika goda 58.6. Det är målsnöret som gäller nästan varje gång. 

Hans och Kerstin Braun tackade för sig och åker tillbaka till Sverige för sommaruppehåll, kommer åter i höst.

Nästa gång har vi speltider från kl 8.10.

Hör av er om ni inte ämnar spela.

/Hans W

 

22 maj 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery