Reportage onsdagsgolf SV 16 december 2015

Årets sista onsdagsgolf spelades som vanligt i ett härligt golfväder. Vi var denna gång endast 9 personer, varför vi gick ut i tre 3-bollar i spelformen Motherball med 2 bästa scoren per hål. Uppenbarligen var inte alla spelare bekanta med spelformen och var därför lite oförsiktiga. Ett lag förlorade dyrgripen redan på andra hålet, vilket minskade deras chanser att vinna väsentligt.

Jag vet inte hur det gick till, men lag Keith, Anders F och Lars P vann med fantastika 118 poäng, vilket i genomsnitt blir knappt c:a 7 poäng per hål! Vi får nog se över deras handicapp.  2:a blev lag Hans W, Angelica och Rigmor med 96 poäng. 

Ser fram emot att träffa er alla igen till våren. 

Tack för denna säsong och God Jul och Gott Nytt År.

/Hans W

 

18 dec 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery