Reportage onsdagsgolf SV 13 april 2016

 

Av olika skäl blev gruppen lite mindre denna gång, men inte desto mindre en trevlig golfdag. Odd Arvid var banan igen, kul att se honom tillbaka.

Det blev ojämna bollar igen, varför valet föll på Texas Scramble igen som spelform, tre 3-bollar och en 4-boll. 4-bollen belastades med regeln att ägaren till det den utslagsboll som laget valde att spela vidare på fick inte slå sin egen boll som 2:a slag. Inte vet jag, inget verka bita. 4-bollen vann igen - lag Lars Åke, Mats, Odd Arvid och Maina med scoret 63.1. Två kom lag Hans, Anders F och Rigmor med 65.0.

Nästa gång har vi speltider från kl. 8.30. Hör av er om ni inte kan spela.

/Hans W 

14 apr 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery