Reportage onsdagsgolf Secret Valley med BBQ 28 jan 2015

Denna gång hade vi bjudit in Svenska långliggare boende på Anemi Hotell för att spela med oss och äta en BBQ efteråt. Vi har för avsikt att fortsätta på samma sätt sista onsdagen i månaden. Roligt att träffa nya människor och knyta nya kontakter. Vi får se hur vi klarar vidare engemang i högsäsongsmånaderna, Med lite god vilja går det nog bra.

Till BBQ:en bjöd vi också in icke golfande SviPare och långliggare på Anemi som ej deltagit i vår onsdagsgolf.

Vi spelade 4-boll Texas Scramble med mixade spelare. Återigen en infernalisk spännade slutuppgörelse mellan 3 lag. Lag Peter Rydberg med Anders, Neville och Kerstin scorade brutto goda 68 slag, men si det räckte bara till en 3:e plats. Vinnare blev lag Lars-Åke med Angelica, Hans B och Rigmor med nettoscoret 58,9. Tvåa blev lag Hans W med Anngret, Lars P och Marianne med 59.5. Riktigt goda score med tanke på dressade greener.  

Secret Valleys restaurang bjöd vinnarna på var sin flaska vin, "sorry George you have to do next time again".

Efter priscermonin gick vi in och intog en riktigt god BBQ som serverades vid borden. Bättre kan man inte få det. Sorry onsdagsgolfare i Sverige. Ni missade en riktigt bra dag.

Vi  ses nästa onsdag! 

/Hans W

 

29 jan 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery