Reportage onsdagsgolf Secret Valley 8 april 2015

Åter en fin golfdag med mängder av intressanta golfslag, bra och dåliga, vissa övervägde försäljning av sina klubbor efter rondan! Vi var 18 spelare som gick ut i 6 tre-bollar i lag, med spelformen 2 bästa poängbogey scoren som räknades per hål. Hans, Keith och Rasmus (1,7 i Hcp) gick ut från svart tee. Det blev en prövning! Dags att fylla på bollförrådet igen.

I samband med vinnarpresentationen, hälsade Hans Rasmus välkommen åter till Cypern, för 6:e gången faktiskt. Grabben har växt till sig med åren. Vinnare blev lag Yvonne Ekman med Marianne Iball och Hans Braun med goda 83 poäng, 2:a blev lag Bengt Osswald, Freda Skehel och Anders Molander med 79 poäng.   

Nästa onsdag räknar vi med att starta kl. 8.30.

Har ni inte möjlighet att deltaga hör av er.

Anders och Yvonne Molander, tack för det här spelomgångarna och välkomna åter.

/Hans W 

 

 

11 apr 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery