Reportage onsdagsgolf Secret Valley 4 feb 2015

Härligt fin golfdag på Secret Valley, men dressade greener gjorde banan lite mer svårspelad än vanligt. Bolluslingen ville liksom inte gå i hålet! Men det var ju lika för alla.

14 glada golfare provade tålamodet denna onsdag. Lag Graham med Anngret och Marianne klarade sig bäst med nettoscoret 58.9, som god 2:a kom lag Lars-Åke med Angelica och Maina med 62.05. De övriga lagen var inte långt efter.

Nästa onsdag har vi samma startid kl. 9.00. Hör av er snarast om ni inte kan spela nästa onsdag. 

/Hans W

 

7 feb 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery