Reportage Onsdagsgolf Secret Valley 3 dec

Härligt golväder som vanligt. Något mindre startfält denna gång med tanke på att vi svenskar traditionellt åker tillbaka till Sverige för att fira jul och nyår i Sverige med släkt och vänner, dock var vi trots allt 13 spelare. Vi spelade Texas Scramble, tre 3-bollar och en 4-boll. 

Vinnarlag blev lag Hans W med Hans B och Lars P på goda 62.05 slag, på andra plats lag Keith med Claes och Lars E med 63.7 slag. Trevligt att ha Clary och Lars E från Minthis Hills som gäster hos oss. 

Nästa gång räknar vi med att starta kl. 9.00. Hör av er om ni inte avser att spela eller vill deltaga.

/Hans W

 

8 dec 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery