Reportage onsdagsgolf Secret Valley 26 nov

På morgonkvisten så vädret inte nådigt ut, blåsigt med regnskurar. Många valde att stanna kvar i sängen, men så många gånger förr på Cypern slår vädret om och blir soligt. 

Denna gång ställde en mindre skara upp för att spela vår onsdagsgolf. Vi var 11 personer som spelade Texax Scramble, en treboll och 2 fyrbollar. Vinnare blev lag Hans W med Per B, Arne S och Rigmor i Laget, på goda 64.3 slag. Tvåa endast 0.1 slag ifrån kom Lars Åke med Rikard, Hans B och Hallbjörg på 64.4 slag. 

En del åker till Sverige för att vila upp sig och kommer tillbaka senare i vår 2015. Ha det så bra i Sverige. Vi kommer att sakna er. 

Maina rapporterade att nästa års medlemspriser snart kommer. Nicos har lovat samma upplägg och priser med voucher.

Nästa gång startar kl. 8.30. Meddela mig om du inte kan spela eller vill spela.

/Hans W

 

29 nov 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery