Reportage onsdagsgolf Secret Valley 21 jan 2015

Skönt att komma igång igen efter efter uppehållet över jul- och Nyår. Vi är inte så många här nere på Cypern vid denna årstid, men ändå 9 spelare som gick ut i 3 Texas Scramble 3-bollar. Resultaten blev inte lika briljanta som i dei avslutande höstomgångarna, somliga var kan man säga lite ringrostiga. 

Vann gjorde lag Angelica med Kerstin Å och Lars P i laget på 64,8 slag något bättre än andra lag Hans med Hans B och Rigmor på 66.1. 

När man sitter på altanen i solen och blickar ut över 18:e hålet kan man inte låta bli att sända en tanke till våra golfvänner i Sverige. Vi hoppas att ni har det bra, men vi sjäva kan knappast ha det bättre än en dag som denna. 

Ser fram emot att se er snart igen här nere på Secret Valley.

Nästa onsdag har vi bjudit in de svenska långliggarna på Anemi för en gemensam Texas Scramble-tävling med ambitionen att mixa personerna i bollarna så långt de är möjligt. Efter tävlingen äter vi en gemensam BBQ på klubben. Vi ses då.

Hör av er om ni inte kan deltaga eller om någon som inte var med sist önskar vara med.

/Hans W

 

24 jan 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery