Reportage onsdagsgolf Secret Valley 20 maj 2015

Sista speldagen för denna säsong visade sig Secret Valley sig från sin absolut bästa sida, en bana i toppskick, härligt fint väder med måttlig vind. Samtliga deltagare njöt i fulla drag. Hans och Maina var åter tillbaka. Maina spelade sin första runda på 10 veckor, en efter omständigheterna riktigt bar sådan. 

Vi spelade 4-bolls Texas Scramble alla hyrde bil så det gick lite fortare än vanligt, skönt med bil i värmen. Vinnande lag blev Hans med Graham, Hans B och Kerstin B i laget på 59.5 slag, endast 1.1 bättre än 2:an lag Con, Neville, Freda och Maina, dock med samma bruttoscore. Grattis till Kerstin B för 1:a golfvinsten.   

Med tanke på att ytterliggare fler Svenskar åker tillbaka till Sverige blir underlaget för en Svenkgolf kommande onsdag för dåligt, därför har vi beslutat att denna gång får bli den sista för säsongen.

Tack för alla trevliga golfdagar ute på Secret Valley och välkomna tillbaka till hösten. Preliminärt 1:a veckan i september.

Trevlig fortsättning på pingsten.

/Hans W

 

24 maj 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery