Reportage onsdagsgolf Secret Valley 19 nov

Återigen stor anslutning 26 spelare till vår golf på Secret Valley. Klart man blir glad när så många kommer och vill spela med oss, om än lite trickigt ibland och få ihop det hela.

Denna gång spelade vi 4-boll med 2 bästa scoren som räknades, lite annorlunda, men många uppskattade spelformen. Som vanligt fick det bästa damerna förmånen att spela från blå tee om de så önskade. Herrarna höll sig troget till gul tee.

Vinnare blev lag Hans W med Anngret, Kerstin Å och Lars P med 86 poäng, andra plats kom lag Maina med Angelica, Claes och Hans B med 85 poäng, sedan var det 4 lag på 84 poäng. Som synes, det gäller att hålla huvudet kallt och sätta de viktiga puttarna.

Vi räknar med att spela 4 onsdagar till. Vi startar nästa onsdag kl 8.20. 

Hör av er om ni inte kan eller vill vara med. 

 Väl mött nästa gång.

/Hans W

 

21 nov 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery