Reportage onsdagsgolf Secret Valley 18 mars 2015

Perfekt golfdag, inte en droppe regn. Vi var denna gång 20 spelare varav 2 golfgäster från Anemi hotell. 

Vi gick ut i fem 4-bollar Texas Scramble, 4 drives var varav en på korthål. Inte alltid så lätt att få till. Det händer ibland att även mer vana spelare kan komma i trångmål. Denna gång verkade det dock inte vara några större problem. Samtliga bollar kom in i hygglig tid och tyckte de spelat bra.

En drink efter golfen på Klubbhusets terass tillsammans med repektive spelpartner smakar alltid bra och är trevligt. När alla grupper kommit in serverades vår sedvanliga mat. Hans hälsade Anemi gästerna välkomna till Secret Valley och vår onsdagsgolf, även återvändarna Mats och Yvonne hälsades välkomna åter till Cypern.

1:a blev lag Hans W med Mats P, Neville och Hallbjörg på 60.8 slag, 2:a lag Roy med Angelica, Hans B och Rigmor på 60,9 slag. Hårt som vanligt. Mats P hade gennorisiteten att skänka priser, 3 exelenta Callaway bollar till var och en i vinnarbollen.

Nästa gång är det dags för vår månatliga BBQ onsdagsgolf tillsammans med Anemis golfgäster. Det kommer troligen bli rekordstort deltagande onsdagen 25 mars, därför är jag tacksam om ni bekräftar ert deltagande denna gång. Vi har speltider från kl. 7.40. Vi får se hur många vi slutligen blir och när vi behöver starta.

/Hans W 

 

19 mar 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery