Reportage onsdagsgolf Secret Valley 18 mars 2015

Perfekt golfdag, inte en droppe regn. Vi var denna gång 20 spelare varav 2 golfgäster från Anemi hotell. 

Vi gick ut i fem 4-bollar Texas Scramble, 4 drives var varav en på korthål. Inte alltid så lätt att få till. Det händer ibland att även mer vana spelare kan komma i trångmål. Denna gång verkade det dock inte vara några större problem. Samtliga bollar kom in i hygglig tid och tyckte de spelat bra.

En drink efter golfen på Klubbhusets terass tillsammans med repektive spelpartner smakar alltid bra och är trevligt. När alla grupper kommit in serverades vår sedvanliga mat. Hans hälsade Anemi gästerna välkomna till Secret Valley och vår onsdagsgolf, även återvändarna Mats och Yvonne hälsades välkomna åter till Cypern.

1:a blev lag Hans W med Mats P, Neville och Hallbjörg på 60.8 slag, 2:a lag Roy med Angelica, Hans B och Rigmor på 60,9 slag. Hårt som vanligt. Mats P hade gennorisiteten att skänka priser, 3 exelenta Callaway bollar till var och en i vinnarbollen.

Nästa gång är det dags för vår månatliga BBQ onsdagsgolf tillsammans med Anemis golfgäster. Det kommer troligen bli rekordstort deltagande onsdagen 25 mars, därför är jag tacksam om ni bekräftar ert deltagande denna gång. Vi har speltider från kl. 7.40. Vi får se hur många vi slutligen blir och när vi behöver starta.

/Hans W 

 

19 Mar 2015

Go back to top