Reportage onsdagsgolf Secret Valley 18 feb 2015

16 personer trotsade hård vind och kyla denna onsdag. Vi klarade oss med nöd och näppe från regn. Vi spelade Texas Scramble i 4-bollar. De flesta nöjde sig med att spela 12 hål pga regnrisk.

Vår sedvanliga mat intogs för ovanlighetens skull inomhus. Det kändes lite ovant, men bra också. Hans hälsade Freda och Con Skehel välkomna i Svenskgruppen i samband med att segrarlaget annonserades. Dagens vinnare över 12 hål blev lag Con med Anders, Hallbjörg och Neville med nettoscoret 35,8 slag något före lag Hans med Angelica, Freda och Rigmor som hade 36,6 slag, utomordentligt i dagens väder.

Nästa onsdag bjuder vi åter in Svenska långliggare boende på Hotell Anemi till gemensam Golf med en BBQ måltid efteråt. Med hopp om en lika lyckad dag denna gång önskas alla välkomna till Secret Valley 25 februari, även medlemmar som inte spelar golf är välkomna. BBQ måltiden kostar €20 per person inkl. en halv flaska vin alternativt en öl per person.

/Hans W

 

21 feb 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery