Reportage Onsdagsgolf Secret Valley 16 april

Onsdagens Golf på Secret Valley spelades som vanligt i strålande väder, 16 personer deltog. Kul med nya ansikten Kerstin och Per Bor, Olle Haglund samt Örjan Rebeling. Olle och Kerstin var riktigt på bettet denna dag och vann Texas Scramblen med fantastiska 56.7 tillsammans med Lars och Marianne. 2:a kom lag Keith med 60.3 tillsammans med Mats, Rigmor och Örjan.

Hans deltog, men slog inte alla slag. Sakta på väg tillbaka.

Nästa onsdag har vi inga tider, klubben spelar som brukligt en tävling på S:t George day, Englands Nationaldag. De som inte anmält sig är välkomna att göra det, spelformen är också Texas Scramble. 

Vi tar nya tag onsdagen därpå. Återkommer om speltid. 

 

19 apr 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery