Reportage onsdagsgolf Secret Valley 15 april 2015

En härlig spännande dag med hela 28 deltagare. Odd Arvid och Anders Skipenes tillbaka och Flera från Minthis gästspelade denna gång tillsammans med Staffan och Marie-Louise Englund från Elea. Vi spelade 4-bollar Texas Scramble på en bana i bästa kondition med ett underbart väder, inga ursäkter för dålig golfspel.  

Lagen var var väl sammansatta och det var omöjligt att förutsäga vinnare. Och det blev jämnt så det förslog, 2 st på 67 slag brutto och 3 st 68 slag. Spelarnas handicap avgjorde denna gång. Lag Grahame Hume med Kerstin Åkerberg, Lars Erlandson och Rigmor pettersson vann med scoret 57.8, tvåa blev lag Hans Wigforss med Per From, Mats Pårup och Clary Erlandson med 59.4. Visst är det kul med onsdagsgolf på Secret Valley. Kerstin  Braun spelade sin 1:a golftävling och spelade riktigt bra, ingen tvekan det blir fler tävlingar framöver. 

Nästa gång har vi tider från kl. 8.30. Hör av er om ni inte kommer. 

/Hans W

 

16 apr 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery