Reportage Svenskgolf Secret Valley 13 maj

Tisdagens golf blev den sista för säsongen, 9 spelare deltog. De flesta svenskar har redan åkt till Sverige över sommaren. Vi spelade 3 3-bollar AM AM 2 bästa scoren räknades. Till vår glädje har greenerna återhämtat  sig igen och är tillbaka tidigare  fina kondition.

Vinnarteam blev team Keith med Marianne och Yvonne i laget 87 poäng, hela 6 poäng bättre än 2:an, team Brenda, Mats och Maina. 

Vid maten tackade Hans alla för säsongen som varit och meddelade att vi startar igen preliminärt i mitten av september, då alla är välkomna. 

 

19 maj 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery