Reportage Onsdagsgolf Secret Valley 10 dec

Åter en av dessa fina golfdagar på Secret Valley, dock har de flesta svenska golfare lämnat Cypern redan för att fira den jul och nyår i Sverige med familj, släktingar och vänner. Vi var mao inte så många denna gång 8 spelare.

Vi spelade 4-bollar med 2 bästa scoren. Lag Hans W med Lars P, Maina och Rigmor vann på hedersamma 79 poäng, 5 poäng bättre än lag Brenda med Berit, Kerstin Å och Katri. Claes spelade ej denna dag, men kom och delade en öl och lite mat med oss efteråt. 

Hans Meddelade att detta var sista gången för detta år och tackade för visat intresse under året. Vi startar nästa år så snart intresset är tillräckligt stort.

Vi önskar de som åker till Sverige, Lars o Rigmor, Berit, Claes och Kerstin Å god Jul och gott nytt år. Vi ses igen till våren.

Om någon vill spela på onsdag den 17 dec går det bra, dock kan inte vi (Hans o Maina) spela pga Klubbtävling. Hör i så fall av er.

/Hans W 

   

 

15 dec 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery