Reportage onsdagsgolf med BBQ Secret Valley 25 februari

Denna gång bjöds svenska golfare från Anemi Hotell in för att spela med oss och efteråt äta en gemensam BBQ. Vädret var åter tillbaka till det normala, soligt och skönt. Greenerna var lite knepigare denna gång, snabba som attan. 

Dagen började med ett smärre störningsmoment i form av att golfbilar inte tilläts från och med kl 10.00, mao det var bara att försöka kasta hela startordningen, inte lätt med tanke på att vi var 27 spelare och många hade sena starttider. Till slut kom alla 7 bollarna iväg och faktiskt i tid också. 

Efter avslutad golf som vanligt lite förfriskning innan vi gick för att äta vår BBQ. Några icke golfare tillslöt och några golfare avstod maten. Det missade verkligen något. Det är toppen att bli serverad olika rätter vid bordet. Återigen visade deltagarna upp bra Scorekort, kanske måste fundera på reglerna! Bästa lag blev Peter, Neville, Lars P, Hans B med 58.4 slag, inte långt efter Con, Marianne, Hallbjörg och Rigmor med 59.5 slag. Bra gjort!

Nästa onsdag startar vi också runt kl 8.40. Hör av er om ni inte kan spela.

/Hans W

 

1 mar 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery