Reportage Onsdagsgolf med BBQ 25 mars 2015

Det var tredje gången vi genomförde detta populära samarrangemang tillsammans med Hotell Anemis gäster. Det kom 20 golfare från Anemi och 20 från Secret Valley. Lite pyssel att få till en bra mix av lagen mellan Anemi, Secret, damer och herrar någorlunda handicapp-fördelade.

Vi spelade vår vår vanliga Texas Scramble, men även denna gång med krav på 4 drivar (utslag) varav ett korthål krävdes. Kan tyckas vara lite tufft, men det brukar funka även om tillfällig kris kan uppstå i bollen, just det lite knepigt ska det allt vara. 

Lag Brenda med Anders M, Hans M och Rigmor N vann med scoret 60.7, på samma score som lag Tord B, Marianne I, P-O F och Katri A, men med bättre bak-nio. Som vanligt målsnöres kamp. George (SV restaurang) stod för 4 vinflaskor (en var) i pris.

Anemi folket tackade för ett trevligt arrangemang, vilket uppskattades. Nästa gång spelas ingen onsdagsgolf, pga av att klubben spelar en "April Fools Competion", undrar om man menar att vi deltagare alla är lite tokiga som spelar golf? Nä, i UK har de också något liknande våra aprilskämt. Med andra ord alla är välkomna onsdagen därpå med start kl. 8.20.

Maten en mini Meze intogs ute på terassen och smakade härligt gott. Maina tog ut och presenterade restuarangchefen George som tilldelades applåder. 

Hör av er i god tid om ni inte kan deltaga nästa speltillfälle. Nytillkomna är alltid välkomna med sin anmälan.

 

29 mar 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery