Reportage Onsdagsgolf med BBQ 25 mars 2015

Det var tredje gången vi genomförde detta populära samarrangemang tillsammans med Hotell Anemis gäster. Det kom 20 golfare från Anemi och 20 från Secret Valley. Lite pyssel att få till en bra mix av lagen mellan Anemi, Secret, damer och herrar någorlunda handicapp-fördelade.

Vi spelade vår vår vanliga Texas Scramble, men även denna gång med krav på 4 drivar (utslag) varav ett korthål krävdes. Kan tyckas vara lite tufft, men det brukar funka även om tillfällig kris kan uppstå i bollen, just det lite knepigt ska det allt vara. 

Lag Brenda med Anders M, Hans M och Rigmor N vann med scoret 60.7, på samma score som lag Tord B, Marianne I, P-O F och Katri A, men med bättre bak-nio. Som vanligt målsnöres kamp. George (SV restaurang) stod för 4 vinflaskor (en var) i pris.

Anemi folket tackade för ett trevligt arrangemang, vilket uppskattades. Nästa gång spelas ingen onsdagsgolf, pga av att klubben spelar en "April Fools Competion", undrar om man menar att vi deltagare alla är lite tokiga som spelar golf? Nä, i UK har de också något liknande våra aprilskämt. Med andra ord alla är välkomna onsdagen därpå med start kl. 8.20.

Maten en mini Meze intogs ute på terassen och smakade härligt gott. Maina tog ut och presenterade restuarangchefen George som tilldelades applåder. 

Hör av er i god tid om ni inte kan deltaga nästa speltillfälle. Nytillkomna är alltid välkomna med sin anmälan.

 

29 Mar 2015

Go back to top