Reportage onsdagsgolf 6 december 2017

Brr lite kyligare än på länge. Dock ställde 14 entusiater upp som vanligt. Vid 9-10:e hålet drog iskalla mörka moln in över banan med regn, lite blixt och dunder, inte njutningsfullt alls. Det ble årets första break. Vi beslöt att endast 9-hål skulle räknas. Lite synd det var ju sista gången för Hans och Maina. Nåväl desto mer tid erhölls för eftersnack.

Vi trängde ihop oss i baren tog en drink och chattade litet. Hans och Maina uppvaktades av Angelica, Anders, Lars och Rigmor och tackade för allt förtjänstfullt arbete de lagt ner genom åren, hela 5 år. Applåder gavs fån gruppen. Angelica och Anders visade sig vilja ta över arvet med Onsdagsgolfen i dess nuvarande form tillsammans med Lars och Rigmor med stöttning av Freda Skehel, vilket uppskattades av Hans.

Före maten passade hans på att redovisade resultaten av dagens nio-hålstävlingen Texas Scramble. 

Vinnare blev lag Graham, Neville och Gunilla med scoret 26 poäng
två blev lag Angelica, Anders, Lars och Hans B med scoret 27 poäng

Hans och Maina tackar all som spelat i vår genom åren. Hoppas att få se er på banan framöver.

God Jul och Gott Nytt 2018

 

11 dec 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery