Reportage onsdags golf Secret Valley 18 oktober 2017

 


Under en klarblå himmel och hög temperatur spelades onsdagsgolfen i 5 fyr-bollar och två tre-bollar (25 deltagare!) Formatet var som vanligt Texas Scramble. Värdparet Hans o Maina hade delegerat mottagandet och avslutningen till Yvonne pga andra åtaganden.
Det stora spelfältet höll ett bra tempo, endast lite fördröjda av vattenkanonaderna på hål 13 o 14.
Vid den avslutande lunchen ( som avlöpte utan incident, då alla skrivit upp sig på lunchlistan till Kökets stora glädje), hälsades alla nytillkomna återvändare välkomna tillbaka.
Vinnarlaget med Örjan, Angelica, Galina och Per Borg vann på 60,2 poäng. Tvåa blev en tre-boll under ledning av Neville med Åsa och Mats P på 61,4 poäng.
Nästa onsdag börjar vi kl 8.20. Väl mött då.

Galina saknas på vinnarfotot tagit av Rigmor
Mats P
18 okt 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery