Reportage middag Seven S:t George Tavern 16 maj 2014

Majmiddagen avhölls på S:t George Tavern. Kvällstemperaturen tillät oss att sitta ute. Som vanligt gavs utrymme för en stunds mingel före vi satte oss ner och avnjöt restaurangens välkända organiska meze, vilken defenitivt levde upp till sitt goda rykte.

Maina hälsade medlemmarna varmt välkomna speciellt våra gäster Per Nehler och Juliette. Per representerar Svenska föreningen på Cypern och Svenskar i Världen samt Juliette Svenska Föreningen och Svenska Skolan på Cypern. Per berättade lite om föreningen Svenskar i Världen och vad de gör och har åstadkommit, bl.a medverkat till sänkt sinkskatt. Juliette berättade lite om Svenska skolan på Cypern. Hon hoppades att Pafos snart ska kunna återstarta sin skolverksamhet. 

Samtalsämnena tycktes aldrig ta slut och det blev en trevlig och ovanligt lång kväll. 

Vi ses igen i september!

 

7 jun 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery