Reportage Julmiddag 23 nov 2014

Årets Julmiddag avhölls i likhet med förra året på trevliga restuarang 5th Floor. Närmare 60 förväntasfulla personer slöt upp för att träffas och smaka av Yannikes goda julmat tillagad på svenskt vis. 

     

 Kvällen började som brukligt är med en stunds mingel. Gäster bjöds på glögg och pepparkakor. Ett populärt initiativ för att att känna julstämning. Trevligt också att se så många nya ansikten, alltid intressant med nya bekantskaper.

Snart nog tog hungern över och folk sökte sig till sina bord med hjälp av kvällens fiffiga placeringkort i form av kakformar med Snögummor och Tomtar. Borden var vackert dekorerade med röda servetter, ljus och kvistar med rosepeppar, på initiativ av Anngret. Förenings ordförande Maina Wigforss tog till orda med sitt välkomsttal, där hon bland annat presenterade sin styrelse och personerna som hjälpt till att ordna Julmiddagen. Maina nämnde något om det gångna året och föreningens uppbyggnad samt gjorde reklam för att köpa lotter där överskottet kommer att tillfalla fattiga barn i Pafos. 

Gästerna lät sig väl smaka av den utsökta maten. Julsånger sjöngs och en snaps slank ner därtill. Marianne Marcusdotter ackompanjerade på piano med den äran. Senare avhölls dragning av lotteriet med många fina vinster. I slutet på kvällen avtackade Maina 5th Floors chefskock för den fina och goda maten samt passade på att flagga för föreningens nyårsfest på 5th Floor.

Tiden går fort när man har trevligt, men så småningom är dags att bryta upp och ta sig nöjd hem.

 

 

 

26 nov 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery