Reportage Julbord 5th Floor 22 november 2015

Ett stort tack till alla som kom och bidrog till denna trevliga fest och fina prisbord. Det var märkligt hur vinsterna på lotteriet blev fördelade, flera fick tre och många inget. Nästa år blir det ny chans för alla som blev utan i år. Tack vare alla skänkta priser, inga inköp från SviP och många sålda lotter blev överskottet på lotteriet 478 €.

Kopparmynten blev 168 €, fortsätt gärna samla och töm påsen vid dit nästa besök på SviPs aktiviteter på Anemi eller middagar.

Snapsarna gav 127 €, inga inköp av sprit från SviP.

Totalt blev det ett överskott på 773 €. Detta tillsammans med vårens insamling 411 €  blir  totalt 1 184 €, nästan dubbelt upp mot föregående år då vi skänkte 600 €.

För vår gåva kommer vi att bjuda barnen på en upplevelse genom besök på Pafos Zoo och inköp av datorutrustning då barnen under våren kommer att få tillgång till en datalärare.

Förutom vår gåva kommer också 5th Floor att bjuda alla 60 barnen på en lunch och liten julklapp. Vi återkommer med reportage om dessa händelser.

 

 
30 nov 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery