Reportage från vår kväll med Medelshavsmat 17 okt

Middagen hölls på 5th floor och de flesta kände sig lite hemma där, säga vad man vill, men miljön på 5th floor är mysig med utsikt över hela Pafos. Vi bjöds på en drink när vi kom, som uppskattades av medlemmarna som fick lite tid för mingel och småprat. Tiden går fort när man har trevligt och snart nog var det dags för mat. Buffen innehöll både en del kända som mindre kända rätter allt var välsmakande som vanligt, det mest onyttiga desserten var kanske ändå populärast. En genomgående trevlig kväll. 

Nu ser vi framåt mot Julmiddagen den 23 november, som också kommer att avhållas på 5th floor.

 

 

 

 

 

20 okt 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery