Reportage ambassadörsbesök den 14 november

Många var nyfikna på Ambassadören Anna Olsson-Wrangs lägesrapport om "the Cyprus Problem". Frågorna var många och hon lämnade svar efter bästa förmåga. Endel andra intrssanta ämnen dryftades också. Bl.a framkom att hon inte har något formellt uppdrag på norra sidan, men ändå försöker göra sitt bästa för Svenskar som befinner sig där.

Efter föredrag och utfrågning minglades det en liten stund före vi gick till bords och lät oss väl smaka av maten.. Ambassadören fanns hela tiden tillgänglig för våra vidare frågor.  

Maina Tackade Ambassadören för att hon tagit sig tid att besöka oss i Pafos. Vi tyckte nog alla att det var en trevlig kväll med givande information och god mat.

Nexta föredrag blir tisdagen  den 21 november med ämnet Satellitkomunikation, föredragshållare Lars Brödje. Missa inte detta. 

16 nov 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery