Pippi i Karnevalståget 2017

 

Pippi Långstrump på karnevalståget 25 februari 2017

Styrelsen har beslutat att lämna ett bidrag på 1 200 € till fritidsgården i Pafos. Fritidsgården hjälper barn 6-12 år som behöver stöd efter skolan, då ingen vuxen finns hemma. Fritidsgården ser till att barnen gör läxor, har skolkläder och skolmateriel. En del av pengarna kommer i år att gå till karnevalståget. Vår idé är att dessa barn ska vi bjuda på något roligt varje år, förra året bjöd vi på ett besök på Pafos Zoo.

I och med SviPs sponsring av barnens utstyrsel får årets festival ett svenskt tema. Mellan 40-60 barn ska gestalta Pippi Långstrump, hennes pappa och sjörövarna. Fritidsgården kommer att få tillgång till Pippi böcker och visning av Pippi filmerna, som kommer att ske före karnevalen. Häst och apa hoppas vi hitta.

Vi behöver Pippi peruker, förkläden, strumpeband, sjörövarklädsel och svenska flaggor. Utan vårt bidrag hade barnen inte fått deltaga. Pengarna som blir över kommer att gå till inköp av materiel som behövs på fritidsgården,

Vill du hjälpa till att skapa eller har tillgång till lämplig utrustning hör av dig. Vi tar tacksamt emot alla bidrag och idéer. Hör av dig snarast till [javascript protected email address].

Maina

 

 

 

 

 

 

29 jan 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery