Per Nehler har gått bort

 

 

 

 

 

Per kommer vi alltid att minnas som den fantastiske person som lät oss uppleva Syrien med Petra som en av höjdpunkterna - och Jordanien som vi aldrig skulle ha besökt annars - och prinsessan där från Södertälje som gav oss ett så varmt välkomnande eftersom hon känner Dan Johansson. Det finns så mycket värme när vi tänker på Per! Kari och hundarna har väntat på honom!

De medlemmar som inte kände Per närmare kanske minns honom från de årsmöten han hjälpt oss som mötesordförande. 
Vi sörjer dig
16 jan 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery