PER FROM 1942-2021

Per har gått bort efter en tids svår sjukdom.

Per var en av medgrundarna till SVIP och han var ordförande på många av våra möten och ansvarig för valberedningen. Per var en föreningsmänniska och en tävlingsmänniska. Han vann ofta våra golftävlingar både på Minthis Hills och Secret Valley. Utöver tävlings vinsterna tog han ofta med sig priserna i de efterföljande vinst dragningarna!

Per studerade till pharmaceut och började på Astra i Södertälje som ung man. Han växte med företaget som han blev trogen till pensionen. Per hade ansvarsfulla positioner inom forskning-och utvecklingsorganisationen och byggde upp en forskningsenhet för Astra i Kanada. Per och hans hustru Christina trivdes mycket bra i Montreal och hade många trevliga historier därifrån. Per avslutade sin karriär som Chef för AstraZenecas anläggningar i Sverige.

Vi kommer att sakna en mycket positiv, optimistisk  och entusiastisk medlem.
Våra tankar går till Hustrun Christina, de 3 barnen och 8 barnbarnen.

SVIPS styrelse gm Maina

2 maj 2021

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery