Inbjudan Påskmiddag 4 april 5th floor kl 16.00

I år infaller den svenska påsken en vecka före den grekisk-ortodoxa påsken. Vi kommer att arrangera en påskmiddag på den svenska påskaftonen, den 4 april. För att även barnfamiljer skall känna sig välkomna att delta startar vi redan kl. 16.00.

Vi kommer att bjudas på en härlig påskbuffé med flera svenska, traditionella påskrätter, inklusive sill och Janssons frestelse. För den som så önskar kommer det att finnas möjlighet att köpa snaps, á 2€/st.

Buffén kommer att kosta 20€ per medlem och 25€ per gäst. Priset inkluderar utöver påskbuffén också kaffe/tea efter maten. Barn under 7 år gratis och mellan 7-12 år halva priset.

Senast den 16 mars, behöver vi din anmälan för att vi hinna beställa och få ner ansjovis och sill från Sverige. Anmäl ditt intresse på hemsidan svipafos.com ange påsk och hur många ni blir eller skriv till [javascript protected email address].

Varmt välkomna

Styrelsen i SviP

Maina, Kicki, Millan och Eva

 (Lämna tom)

11 mar 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery