Påskbuffé

Inbjudan till PÅSK och VÅRBUFFÉ, kl 17.00 söndag den 14 april på hotell Anemi.

Påsk och vårbuffé anordnas tillsammans med hotell Anemis chef kock. Vi startar med mingel kl 17.00. Traditionellt blandar vi alla gäster, ett bra tillfälle att träffa nya medlemmar och gäster.

Men har du önskemål om speciell bordsplacering skriv det på din anmälan.

Priset för påsk- och vårbuffén är subventionerat för medlemmar och kostar 10 €. För gäster 25 €, barn 0-6 år gratis.

Priset är inkl. vatten och kaffe, men exkl. annan dryck. Betalning sker till vår kassa. Kostnad för en liten ölflaska och snaps 2 €/st, ett glas vin 3 €, en flaska husvin 12 €. Snapsen serveras av SviP, övriga drycker kan hämtas i baren till mingel och gärna innan ni sätter er till bords, genom att lämna din inköpta dryckesbiljett. Utan dryckesbiljett gäller hotellets prislista.

Skänk dina kopparpengar till vår koppargryta och ta gärna med ett pris till lotteriet som komplettering till våra inköp. Överskottet på kopparpengar och lotteri går i år till Cancer Patients ́Support Group, Pafos. en hjälporganisation för cancerpatienter i Pafos området.

Vi vill ha din anmälan senast den 7 april 2019 på nedanstående formulär, ange vilka som kommer och om du vill bidraga med något till kaffet eller till lotteriet.

Vi hälsar alla välkomna till nyrenoverade restaurangen på hotell Anemi och se fram emot en trevlig kväll i glada vänners lag.

Styrelsen Maina, Annika, Kiki, Linda och Stig

28 mar 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery