Påskbuffé

Inbjudan till PÅSK och VÅRBUFFÉ, kl 17.00 söndag den 14 april på hotell Anemi.

Påsk och vårbuffé anordnas tillsammans med hotell Anemis chef kock. Vi startar med mingel kl 17.00. Traditionellt blandar vi alla gäster, ett bra tillfälle att träffa nya medlemmar och gäster.

Men har du önskemål om speciell bordsplacering skriv det på din anmälan.

Priset för påsk- och vårbuffén är subventionerat för medlemmar och kostar 10 €. För gäster 25 €, barn 0-6 år gratis.

Priset är inkl. vatten och kaffe, men exkl. annan dryck. Betalning sker till vår kassa. Kostnad för en liten ölflaska och snaps 2 €/st, ett glas vin 3 €, en flaska husvin 12 €. Snapsen serveras av SviP, övriga drycker kan hämtas i baren till mingel och gärna innan ni sätter er till bords, genom att lämna din inköpta dryckesbiljett. Utan dryckesbiljett gäller hotellets prislista.

Skänk dina kopparpengar till vår koppargryta och ta gärna med ett pris till lotteriet som komplettering till våra inköp. Överskottet på kopparpengar och lotteri går i år till Cancer Patients ́Support Group, Pafos. en hjälporganisation för cancerpatienter i Pafos området.

Vi vill ha din anmälan senast den 7 april 2019 på nedanstående formulär, ange vilka som kommer och om du vill bidraga med något till kaffet eller till lotteriet.

Vi hälsar alla välkomna till nyrenoverade restaurangen på hotell Anemi och se fram emot en trevlig kväll i glada vänners lag.

Styrelsen Maina, Annika, Kiki, Linda och Stig

28 Mar 2019

Go back to top