Påminnelse inbjudan SviP årsmöte 30 september

 SviP, föreningen Svenskar i Pafosområdet

ÅRSMÖTE

Ordinarie årsmöte hålls kl 17.00 onsdagen den 30 september 2015 på Anemi Hotell. Röstberättigade är alla som betalt medlemsavgift för verksamhetsåret.

Förslag har inkommit att ändra punkt 4.7 och 8 i stadgarna. Med anledning av detta biläggs ny dagordning och förslag till ändrade stadgar.

Anmäl dig snarast på hemsidan www.svipafos.com om du tänker närvara på årsmötet och middagen eller om du bara avser att komma till årsmötet eller middagen kl 18.30. Ett glas vin,vatten eller öl samt liten buffé kostnad 10 €, för gäster är priset 20 €, då middagen delvis subventioneras av årets överskott.

Vi föreslår att under middagen görs en frivillig insamling till " Pafos Children Centre for day care". En hjälporganisation som tar hand om barn mellan 6-12 år. Barnen får mat, skolkläder och skolmateriel. Organiationen har egna lokaler som är öppet dygnet runt, hittills har i år samlats in 411 €, vi hoppas att till jul kunna lämna över 1000 €, föregående år samlades 600 € in.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Maina, Eva, Kiki, och Millan

Bilaga: Ny dagordning och förslag till ändrade stadgar

 

 

stadgar-20150930.docx

dagordning-20150930.docx

20 sep 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery