Påminnelse Ambassadörsbesök

AMBASSADÖRSBESÖK OCH FINGERBUFFÉ PÅ HOTELL ANEMI TISDAG DEN 12 NOVEMBER 2019 KL 18.00.

Svenska ambassadören på Cypern Anders Hagelberg presenterar sig och uppdaterar oss om vad som händer på ön. Vi träffas denna gång direkt i restaurangen på hotell Anemi. Efter föredrag och fingerbuffé blir det mingel och möjlighet att ställa frågor till Anders. Kostnad 20€ och för medlemmar i SviP 10€.

Föranmälan senast den 9 november på befogade blankett. Alla uppmanas att komma i tid för registrering och sittning, vi startar kl 18.00. Vi vill ha din anmälan senast den 9 november 2019 på bifogade blankett.

Regeringen har utsett Anders Hagelberg till ambassadör i Nicosia.

Anders Hagelberg var vid utnämningen ambassadör i Sarajevo. Han har tidigare bland annat varit ambassadör i Pretoria, chef för enheten för Europeiska unionen, chef för Afrikaenheten och ambassadör i Luanda.

Anders Hagelberg tillträdde sin nya befattning den 1 september i år.

 

6 nov 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery