Onsdagsgolf Secret Valley 7 oktober 2015

17 golfsugna spelare slöt upp till höstens första golfdag, vi spelade Texas Scramble i 3 3-bollar och 2 4-bollar. Goda resultat presterades som vanligt trots hög värme och ganska stark vind.

Efter golfen intogs som sig bör en liten matbit. Samtalsämnena var många lite på grund av att vi inte setts på flera månader. I samband med annonsering av resultatet hälsade Hans alla åter till Secret Valley och vår mysiga onsdagsgolf. Denna gång saknades ett antal personer pga att klubben förlagt en klubbmatch mot Elea på vår heliga onsdag. Det är väl ok så länge de vinner! 

För dagen bästa team blev Hans W, Hans B, Kerstin B och Kerstin Å med 58.5 slag, rätt bra för att vara första gången! Tvåa kom team Graham, Mats och Rigmor med 61 slag. 3:an och 4:an var inte långt efter.

Nästa gång har vi starttider från kl 8.30.

Vi ses då!

10 okt 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery