Reportage Onsdagsgolf Secret Valley 26 mars

På Lars-Åkes begäran spelades denna gång  förra årets Brödkavel (2013), spelform Irish Greensome. Dock valde vissa att spela den ordinarie Onsdagsgolfen. 12 spelade Brödkaveln och 9 spelade Texas Scramble. 

Trevligt att se en del nygamla ansikten från Minthis Hills och Elea. Tråkigt nog saknades Anngreth och Lars-Åke (grundaren av Brödkaveln).

Cypern och Secret Valley bjöd som vanligt på ett strålande golfväder och en fin, om än lite knixig bana.

Som vanligt efter golfen på terassen diskuterades bland annat dagens resultat som exempelvis "hur i hela friden kunde jag missa den enkla putten". I samband med maten förkunnades dagens resultat av Hans (Brödkaveln) och Brenda (Texas Scramble).

Texas, bästa lag denna gång blev Brenda, Lars P och Tryggve 68.9 poäng, knappt före 2:an och 3:an på 71 respektive 71.5.

Brödkaveln 2013, vanns av Maina och Per From på 37 poäng, 2:a kom Marie och Staffan på 34 poäng och 3:a kom Eva R och Bengt O på 32 poäng. Priset själva brödkaveln fick Per F äran att ta med sig hem för vidare förvaltning.

Den enkla men fräsha maten smakade härligt gott efter golfen och Kocken tillika Bar- och Restaurang ansvarige George passade på att med Mainas hjälp presentera sig.

Nästa onsdag har vi 7 speltider från kl 10.10 välkomna.

Glöm inte att onsdagen 9 april fortsätter Säsongstävlingen (poängbogey) 2:a deltävlingen på Secret Valley. Vi hoppas att alla som kan, ställer upp för att njuta av trevlig samvaro och skön en golfrunda här på Secret Valley. 

 

29 mar 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery