Reportage Onsdagsgolf Secret Valley 2 april

Åtrigen en fin golfdag på Secret Valley, 18 personer deltog i vår sedvanliga Texas Scramble. Denna gång var greenerna just dressade, men det märktes inte på resultaten, som överlag var bra. Vad sägs om vinnarskåret 57,7! Och av en händelse var det Lars-Åkes team som var bäst enligt honom själv var det damerna i bollen som utmärkte sig. Marianne Inger och Rigmor. 2:a  kom lag Brenda med Anngret, Calle R och Gerd-Louise även de med ett mycket bra skår.

Som vanligt intogs lite mat efteråt, denna gång inomhus pga snålblåst på terassen. 

Nästa gång spelas deltävling 2 av Svenskgolfen (poängbogey). Givetvis spelar vi en Texas Scramble också för de som föredrar det. Första start blir denna gång kl 8.50.

 

5 apr 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery