Nyhetsbrev från Cyperns ambassad Sverige /FACTSHEET - Political developments, issue 9, 2015

Bifogar dagens nyhetsbrev om den senaste politiska utvecklingen på Cypern (Fact Sheet-Political Developments in Cyprus, Issue 9, PIO, July, 2015).

Där kan ni läsa om Jean-Claude Junckers officiella besök på Cypern 16-17 juli. Europeiska kommissionens ordförande träffade bland andra Cyperns president Nicos Anastasiades och ledaren för turkcyprioterna Mustafa Akinci och kommenterade i mycket positiva ordalag det arbete som görs i förhandlingarna om Cyperns återförening.

Juncker uttryckte även uppskattning för cyprioternas engagemang att följa det tuffa återhämtningsprogrammet för att dra landet ur den ekonomiska krisen.

Cypern, sade Juncker, kan bli föredöme för tillväxt, samarbete och vidsynt tillvägagångssätt.

 factsheet-political-9th-issue-2015.pdf

Med vänlig hälsning,

Spyros Karaolides, Press Councellor

Embassy of the Republic of Cyprus

23 jul 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery