Nyheter från Cypriotiska Ambassaden i Sverige 7 jan 2015

Turkiet beslutade nyligen att förlänga sitt Navtex och skickar åter sitt fartyg Barbaros för olje- och gas prospektering i Cyperns EEZ. Detta sker trots uppmaning av EU, USA och andra länder att respektera rättstatsprincipen och Republiken Cyperns suveränitet och trots Europaparlamentets fördömande av Turkiets olagliga och provokativa handlingar i Cyperns exklusiva ekonomiska zon. Cyperns regering förlänger således sitt avbrott av grekcyprioternas deltagande i de FN-ledda förhandlingarna med den turkcypriotiska sidan om Cyperns återförening. Se vidare bilagda fil.

 factsheet-political-1st-issue-2015.pdf

14 jan 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery