Lite nytt 2019-02-21

Avstängd väg mellan Pafos och Limassol 


En del av den gamla vägen mellan Pafos och Limassol i närheten av Afrodites klippa kommer att stängas av mellan 21 februari och 21 maj på grund av problem med erosion. För att underlätta för trafikanter kommer man att stänga av 200 meter i taget.
Läs mer     Avstängd väg

 

Fågel stulen igen

Den populära bronsstatyn Flicka med sparvar i övre Pafos har åter utsatts för skadegörelse och stöld. Tidigare försvann alla fåglar men ersattes av konstnären och skulptören Yiota Ioannidou. Men kort därefter stals en av de små sparvarna igen, och den kommer att ersättas och förankras på ett säkrare sätt.
Läs mer   Stulen fågelstaty

21 feb 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery