Nya bra och användbara funktioner i SviP Hemsida

Först några äldre underanvända funktioner

- Vi har sedan ganska lång tid använt en tredjepartsapplikation "Mailchimp" för att pusha ut våra blogg-inlägg till medlemarnas mailsystem. När mailet Svip Aktuellt dyker upp i er mail, bläddra ner några rader och tryck på någon punktmarkerad rad (länk), så hamnar ni på Hemsidans blogg-sida och väl där kan ni bläddra er vidare till andra sidor.

- När  ni läser ett blogg-inlägg under fliken Aktuellt, gör till en regel att trycka på Forsätt läs --> för att få upp mer text och komma åt kopplingarna till Facebook och andra sociala medier. Vore trevligt om fler använder dessa funktioner.

Ny flik för Nyheter Cypern och Sverige

Jag har skapat en ny flik för nyheter, som ger dagliga tidningsnyheter från flera olika medier, på Cypern bl.a Cyprus Mail, Cyprus News mm, Sverige SVD, DN, DI och möjlighet att titta på senaste Rapport via länk till SVT-Play. En riktigt bra flik som bara den ger er skäl att besöka hemsidan dagligen.

Under fliken Aktuell Sport

Under denna flik kan man nu titta på senaste Sportnytt via länk till SVT-Play. 

Under fliken Golf 

Här finns en litet video-inslag om hur man slår en golfboll rakt. Ideer till andra inslag mottages med tacksamhet. 

Väderkarta

En mini-väderkarta från Klart.se är nu inbäddad. Det kan vara praktiskt att hålla koll på vädret om man har planer på att vandra, spela golf mm. Kartan har full funktionalitet, tryck på Mer längst ner till höger. 

Sökfunktion

En sökruta är nu inbäddad och kan användas för intern sökning inom vår Hemsida och extern Google sökning, olika knappar. Vid intern sökning erhålles svaren i Google, om man vill till Hemsidan trycker man på svarsrubriken på vanligt google sätt och kommer vidare till aktuellt ställe på Hemsidan.

Språköversättare 

Fler och fler personer är glädjande nog intresserade av att läsa vår Hemsida bl. a våra engelska vänner. För att göra Hemsidan mer kommunikativ har en Googles språköversättare bäddats in. Det kan ju vara kul och visa ex.vis våra grekiska vänner vad vi sysslar med på dagarna.

Avslutningsvis det var allt för denna gång. Prova gärna dessa nya funktioner och ge mig feed-back. Mail [javascript protected email address]

Bilägger hela listan med förändringar och nyheter som införts.

svip-hemsida-forbattringar-i-.rtf 

Webmastern

Hans W

 

9 feb 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery