Nu drar vi igång höstens Bowls

Dags för Bowls?

 I våras började några att spela det typiskt engelska spelet bowls. Det är ett trevligt spel, som kan jämföras med curling. Man rullar ett klot mot en "lille" och räknar poäng beroende på hur många bowls man har som ligger närmast "lillen".
Reglerna är lätta att förstå, spelet är socialt, men eftersom bowlsen inte är centriska, så svänger de  (curlar) när man kastar. Det är alltså enkelt att börja, men tar lång tid att bli riktigt duktig. Därför blir det inte tråkigt. Vi brukar spela i 2 timmar med en efterföljande förfriskning. I våras var kostnaden 6 Euro per spelare för bana och bowls.
De som är intresserade att medverka kan anmäla sig till Aina 99 06 4941 (alt aina.osswald@gmail.com). Vi har inte bestämt speldag, men hade, om möjligt, tänkt starta nästa vecka (v 41). Ange därför den speldag som passar bäst, så får vi se om vi kan jämka ihop det. I våras spelade vi måndagar 10-12 på Aliathon Hotel.
Hälsar
Aina & Bengt
29 sep 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery