Musik och Kultur November 2018

Musik och Kulturevenemang

Under rubriken Länkar ligger ” Musik och Kulturevenemang ”. Där kan du få tips på lite olika typer av kulturaktiviter, främst i Paphos området. Påtala vid biljettköp om du är senior, ibland ges rabatt.

Cineplex har en förändrad hemsida. Uppmärksamma så att du skrollar fram K Cineplex på Paphos Mall. Här ser du inte bara de filmer som visas nu, utan också de som kommer lite längre fram. Under Event ligger opera och balett föreställningar.

Paphos Music Lovers är en sammanställning av det som finns att ta del av under den närmsta veckan. Det går också att öppna en översikt som sträcker sig över en 4 veckors period.

Technopolis är Paphos lilla kulturhus. Läs deras digra månadsprogram.

Några nedslag……….

Information från Paphos Musik Lovers.

Söndagen den 28 okt. till söndagen den 11 nov. På tre olika platser i Paphos ” The Animattikon Project 2018 ”. Se detaljinfo på animattikon.com

Onsdagen den 31 okt. Searays cafe och bar i Peyia ordnar ” Halloween Fancy Dress Party ” musik framförs av bandet Mid-Life Crisis.

Fredagen den 2 nov. Kcineplex på The Mall visar filmen ” Bohemian Rhapsody ”. Den handlar om gruppen Queen och återföreningen som utmynnar i den ikoniska spelningen på Live Aid 1985.

Fredagen den 2 nov. Angelika restaurang i Chlorakas, ” The Daahlings Hilarious Dragshow Uk ”.

Lördagen den 10 nov. På The Mall visas Operan ” Marnie ” av Nico Muhlys. Den länkas ut från Metropolitan.

Söndagen den 11 nov. Kimonos Art Center i Paphos visar den animerade filmen ” The Ox ”. Animatören Giorgos Nikopoulos kommer att närvara.

Lördagen den 17 nov. Kamares Club i Tala anordnar ” Christmas Bazaar ”.

Söndagen den 18 nov. På The Mall visas Baletten ” Coppelia ” med musik av León Delibes. Den länkas ut från Bolshoi.

Torsdagen den 29 nov. School of Music Arts i Paphos framför musik under rubriken ” Fifty Shades of Russian Music ”.

Kerstin Iggstrand

29 okt 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery