Medlemsavgift SviP 2017

 

Nu närmar vi oss årsskiftet 2016-17 och jag som ny kassör i vår förening, vill tacka alla för ett positivt bemötande och uppmuntrande hjälp.
Vår förening har utökats under hösten och jag har tagit emot medlemsavgifter på en del av höstens träffar, ni som inte betalat kan gå in på vår hemsida där vårt bankgiro finns angivet.
Vi i styrelsen är tacksamma för att så många betalade in avgiften för 2017 när vi sågs under hösten, då vi vet att många av Er försvinner till Sverige för julfirandet.

Med hopp om att 2017 blir ett toppenbra år för Er alla

Annika Jonsson
Kassör i föreningen

30 dec 2016

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery