Månadslunch Maj

*** PÅMINNELSE ***

Hej dags att boka en ny månadslunch.

Vilken härlig uppslutning vi har haft på tidigare månadsluncher. Denna gång träffas vi och pröva på maten SUNSET BREEZE i Kissonerga den 12 maj. Föreslår att vi samlas 12,30 för mingel och med start ca 13.00 Bifogar en länk till SUNSET BREEZE hemsida och meny, så kan du/ni bestämma innan vad du/ni vill äta. Om du lägg din/er lunch beställning vid ankomsten så underlättar det för köket och därmed snabbare servering. Vi måste ha din bokning senast den 5 maj för att säkerställa plats för dig, då resturangen är modell mindre.

Plats:SUNSET BREEZE Kissonerga ( se bifogad karta) Tid: 12,30

OBS. OBS Anmäl dig/er till mig senast 5 maj. Mobil: 99 11 18 93 Mail: sven@spanberg.se

Väl mött till en trevlig lunch. Maj o Sven

4 maj 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery