Månadsbrev Svip oktober 2014

 Månadsbrev oktober 2104

Oktober månad närmar sig.

Onsdag den 1 oktober en av Cyperns självständighets dagar.

Banker, myndigheter och många affärer i Pafos är stängda, samma gäller den 28 oktober (Greklands självständighetsdag).

Bröstcancerfonden

Stöd bröstcancerfonden genom att deltaga i promenaden, som utgår från busshållplatsen Makariou III (vid Beauty Line intill Pireus Bank) lördagen den 4 oktober kl 17.00.

Bokbytardagar

I oktober har vi bokbytardagar på tisdagar kl. 17.00 på hotell Anemi. Vi har ambitionen att komplettera var bokbytardag med intressanta ämnen. Den 6 oktober startar vi med sortering och uppmärkning av våra böcker. Tacksam för er hjälp. Hotell Anemi har lovat att ställa mobila bokhyllor till vårt förfogande.

Husmarknaden på Cypern

I samband med bokbytardag på Hotell Anemi tisdagen den 14 oktober kl 17.00 kommer fastighetsmäklare Ole Henrik Werring från Cyprus Living att hålla ett kort föredrag om den aktuella husmarknaden på Cypern. Föredraget kommer att vara ca 30 minuter där Ole berättar helt kort om sin mäklarfirma, om fastighetsmarknaden just nu, lagfartsproblematiken samt vad man skall tänka på när man säljer eller köper fastighet på Cypern. Efter föredraget kommer tillfälle att ges för frågor.

Vad gjorde Paulus i Pafos egentligen

I samband med bokbytardagen 21 oktober kommer Sune Olsson att hålla ett föredrag i ovanstående ämne. Verkar spännande.

Hälsningar

Styrelsen i SviP

Maina

28 sep 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery