Månadsbrev september 2014

ÅRSMÖTE TISDAGEN DEN 30 SEPTEMBER 2014

Årsmötet närmar sig och förberedelserna pågår. Lars Pettersson har på grund av hälsoskäl önskat lämna styrelsen och Hans Braun avböjt omval men jobbar tillsvidare vidare med vår redovisning. Båda kommer att bli goda ambassadörer för föreningen, valberedningens förslag till nya styrelsemedlemmar för kommande period är Kiki Christodoulou (omval), Gun-Britt (Millan) Mill och Eva Brödje, Maina Wigforss vald till ordförande på 2 år , kvarstår. Kristina Unsworth lämnar valberedning och som ersättare att jobba tillsammans med Per From föreslås Bengt Osswald att ingå i nya valberedningen.

Om du inte redan anmält dig till årsmötet och middag och vill deltaga är sista anmälningsdagen den 10 september. All information finner du på vår hemsida www.svipafos.com

Tag gärna med bilagda dagordning till årsmötet.

BOKBYTARDAG

Under september har vi bokbytardag torsdag den 4,11, 18, 25, kl 17.00 på hotell Anemi. Från oktober byter vi till tisdagar och vi tänker avsluta bokbytardagarna med ett föredrag eller liknande om vi får in intressanta förslag. Tisdag den 14 oktober har bokats upp, i övrigt finns alla tisdagar i oktober lediga.

Millan hälsar er välkomna

BRIDGE, BOWL, GOLF, VANDRINGAR OCH MYCKET MER

Aktiviterna startar upp av respektive ansvarig när de återkommer till Cypern. Vi har fått önskemål från en kvinnlig medlem som vill hitta tennispartner och flera som vill deltaga i nybörjarbridge, hör av dig om du är intresserad av detta eller något annat.

Hälsningar

Styrelsen i SviP

Maina

 

svip-dagordning-arsmote-2014.rtf

 

3 sep 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery