Månadsbrev september 2014

ÅRSMÖTE TISDAGEN DEN 30 SEPTEMBER 2014

Årsmötet närmar sig och förberedelserna pågår. Lars Pettersson har på grund av hälsoskäl önskat lämna styrelsen och Hans Braun avböjt omval men jobbar tillsvidare vidare med vår redovisning. Båda kommer att bli goda ambassadörer för föreningen, valberedningens förslag till nya styrelsemedlemmar för kommande period är Kiki Christodoulou (omval), Gun-Britt (Millan) Mill och Eva Brödje, Maina Wigforss vald till ordförande på 2 år , kvarstår. Kristina Unsworth lämnar valberedning och som ersättare att jobba tillsammans med Per From föreslås Bengt Osswald att ingå i nya valberedningen.

Om du inte redan anmält dig till årsmötet och middag och vill deltaga är sista anmälningsdagen den 10 september. All information finner du på vår hemsida www.svipafos.com

Tag gärna med bilagda dagordning till årsmötet.

BOKBYTARDAG

Under september har vi bokbytardag torsdag den 4,11, 18, 25, kl 17.00 på hotell Anemi. Från oktober byter vi till tisdagar och vi tänker avsluta bokbytardagarna med ett föredrag eller liknande om vi får in intressanta förslag. Tisdag den 14 oktober har bokats upp, i övrigt finns alla tisdagar i oktober lediga.

Millan hälsar er välkomna

BRIDGE, BOWL, GOLF, VANDRINGAR OCH MYCKET MER

Aktiviterna startar upp av respektive ansvarig när de återkommer till Cypern. Vi har fått önskemål från en kvinnlig medlem som vill hitta tennispartner och flera som vill deltaga i nybörjarbridge, hör av dig om du är intresserad av detta eller något annat.

Hälsningar

Styrelsen i SviP

Maina

 

svip-dagordning-arsmote-2014.rtf

 

3 Sep 2014

Go back to top